Wil je een bierproeverij in Beilen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Afhankelijk van het aantal deelnemers kan dat al vanaf € 10 per persoon!

Bierproeverij op het werk

Wij verzorgen graag een bierproeverij bij je op het werk in Beilen. Dat kan al vanaf 10 personen. Je kunt kiezen uit één van onze proeverijen. In overleg kunnen we ook een proeverij voorbereiden die is toegespitst op jouw bedrijf. Zo wordt een proeverij net iets interessanter en relevanter.

Bierproeverij als bedrijfsuitje

Plan je een bedrijfsuitje? Daar weten wij ook raad mee! Onze proeverijen zijn zeer geschikt voor bedrijfsuitjes van 10 tot 100 personen. Dit kan op vrijwel iedere locatie in of rondom Beilen. Op deze manier kun je je collega’s in een lekkere informele setting kennis laten maken met allerlei soorten speciaalbier (of zoals wij het noemen: craft beer)!

Bierproeverij thuis

Ook als particulier kun je bij ons een bierproeverij boeken. Leuk voor op een vrijgezellenfeestje of voor een vriendengroep of vriendinnengroep. Jij regelt de locatie (ergens in of rond Beilen), wij regelen het bier, het verhaal en de glazen.

Bier en Food pairing

Een proeverij wordt nóg interessanter als je de bieren kunt combineren met bijpassende hapjes. Bij iedere proeverij kunnen we daarom bijpassende hapjes verzorgen. We zorgen er altijd voor dat deze hapjes perfect combineren met de verschillende bieren die in de proeverij zitten. Je zult ontdekken dat de combinatie van bier en voedsel de smaak van zowel het bier als de hapjes op een hoger niveau kunnen tillen.

Hoe werkt het?

Proeverijen kunnen op vrijwel iedere locatie gehouden worden. Wij nemen de glazen mee (en het speciaalbier uiteraard) en we vertellen je ook alles over de bieren – eigenlijk een bierlezing dus! Iedere proeverij gaat vergezeld van een verhaal over de bieren of bierstijlen. We spreken een datum, tijd en locatie af en dan regelen wij de rest. In verband met de alcoholwet zijn we verplicht om vóór de proeverij vast te stellen dat iedereen minimaal 18 jaar oud is (behalve bij onze alcoholvrij proeverij). De details van de proeverij bespreken we graag met je. Zo kunnen we de proeverij het beste afstemmen op jouw situatie.

Welke proeverijen zijn er?

We kunnen een proeverij op maat maken of je kunt kiezen uit één van de volgende proeverijen:

  • De historie van bier in Noord Nederland In deze proeverij laten we je tot 6 bieren proeven. We ondersteunen dit met een verhaal over de bieren natuurlijk en de historie van bier in Noord Nederland (van 1400 tot nu). En die historie is best interessant!
  • Oud versus Nieuw Bierstijlen ontwikkelen zich steeds verder. Uiteindelijk vinden alle bieren ergens in de historie hun oorsprong. In deze proeverij laten we je kennis maken met 3 verschillende biersoorten. Van iedere biersoort laten we je een oude variant proeven en een moderne variant.
  • Alcoholvrij proeverij Alcoholvrij bier is steeds populairder en wordt ook steeds beter. Het begon in Nederland ooit met Buckler en Bavaria Malt, maar de keuze is tegenwoordig veel groter. In onze proeverij met alcoholvrije bieren laten we je graag de parels onder de alcoholvrije bieren proeven.

Meer weten?

Neem contact met ons op!